Passepartoutkort som upphör att gälla

Samtliga passepartoutkort som hade sista dag 2016-12-31 som giltighetsdatum är nu ogiltiga och även spärrade i SF Bios/Svenska Bios dataregister.
De kort som går ut 2017-01-31 spärras från detta datum då de också blir ogiltiga.
 
Frågor om ovanstående kan ställas till Fribiljettskommittén på telefon 08-441 55 70

Kommentera gärna:

  • Malin Nicander • 23 februari 2017 12:36:09
    Hej, jag sitter i nomineringsjuryn till Guldbaggen och har precis fått reda på att vi inte får några passepartoutkort i år. De som drabbas hårdast av det beslutet är filmerna som kommer bedömas utan att de setts på duk. Jag trodde att ni som biografägare tyckte att film är bäst på bio. Därför rekommenderar jag er att omvärderar beslutet. Jag tror också att de visningar som många av oss gått på med vårt kort dessutom gynnat biogåendet eftersom man ofta kommer i sällskap med betalande. Vänliga hälsningar, Malin Nicander

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter